Familjen Hall

Brugge, Belgien - Stadsvandring
2008-08-24
Söndag:
Vi vaknade upp i ett fuktigt och kallt Paris, dagens mål var att ta oss till Belgien och den lilla staden Brugge som påminner om en liten sagostad och husen ser ut som i Amsterdam. 

Vi hade ingen aning vart det skulle finnas någon camping men enligt motormännens vägatlas så skulle det finnas en camping så vi åkte in mot staden och självklart så lyckades vi med konststycket att köra in en husbil in i smeten där inga bilar borde ens få rum. En varningsskylt sa då att inga fordon som var längre än 8 meter var tillåtna så när denna buss som är mellan 7-8 meter kan jag lova att det var trångt! (tänk gamla stan i Stockholm) Lägg då till att tusentals turister även går på dessa gator! Gissa om vi var uttittade och många skrattade. Sara och Bitte gömde sig där bak medan jag och Gunnar var ut stirrade i fram i den stora panorama vindrutan! :) Efter att åkt runt och lyckats ta oss ur den gamla staden så hittade vi tillslut till en ställplats strax utanför innerstaden. 

Efter att ställt oss på plats så tog vi en promenad till staden och sög i oss atmosfären, samt tog de sedvanliga korten på kyrkor, kanaler och gamla byggnader. Det började duggregna när vi gick hemåt så vi hann hem innan mörkrets infall.