Familjen Hall

Lago Maggiore, Italien
2008-08-20
Onsdag:
På morgonen vaknade vi till fint väder och mysig vy. Sjön Lago Maggiore  påminde om Gardasjön. Men vi åt bara våran frukost för att sedan köra vidare. Här var om ännu smalare och många tunnlar. Det räknades nog till en ”gräddhylla” för vi passerade stora hus och fina bilar. Husen hade egen hiss från vägen ner till husen vid sjön!

Idag har vi bilat hela dagen genom Schweiz, förutom Schweiz otroligt vackra vyer med alperna som dominerar 60% av landet så är det första landet som påminner mkt om Sveriges standard och utbud. Idag har vi kommit till Bern, deras huvudstad och är ungefär halvvägs till Paris. Vi räknar med att hinna till Paris i morgon på kvällen och kunna ta in på en camping.

När vi var i Gardasjön så fanns det inte tillräckligt med ström för att kunna köra mikron, mamma tyckte att det var det värsta, näst intill en skandal att hon inte kunde köra dammsugaren. Idag så fort vi stod på plats här i Bern började mamma dammsuga, och John sprang iväg för att fixa med Internet. Alla har vi olika beroenden!

Det har varit dåligt med Internet den senaste tiden, men här ska det finnas bara vi lyckas komma in på det så alla ni där hemma får lite att läsa. Beroende på nätets snabbhet bjuder vi kanske på ett par bilder. Vi har tagit ca 1500 bilder så det var ”tur” att John köpt ett minnes kort som rymmer 9000 bilder?! *S*

Nu nalkas grillade hamburgare och sedan ska jag läs bok!!!

Kram alla där hemma och jag längtar inte tillbaka till kylan och hösten.