Familjen Hall

Andra dagen i Limone
 
2016-04-30
Limone 18 C sol
Camping park Garda
 
Lördag:
Idag är det Valborgsmässoafton! Vi vaknade upp till sol och varmt väder!
Vi har suttit och njutit i solen, bara andats och tagit det lungt att vi äntligen är här som vi har planerat och sett framemot så länge! Ian cyklar och leker. Han älskar att slippa ta på sig kläder.
På eftermiddagen blev vi så trötta att vi sov middag! Vilken Lyx! Ian har inte kurerat sig ännu sen sin magsjuka, han är trött och energilös. Vi har tagit en promenad in till byn efter stranden. John fick bära Ian hem och det var inte långt vi gick! Vi stannade till på en affär nära vår camping och fyllde på kylskåpet med mat. Svensk-italienska lexikon kom till användning :)
På kvällen när vi lagt oss blåste det upp till storm och hela vår markis lyfte och i panik fick vi plocka ner allt!
Sidorna på markisen gjör att det blir sånt vindfång!
 
 
 
 
Första dagen i Limone
 
2016-04-29
Limone 18 C sol
Camping park Garda
 
Fredag:
John kom och hämtade upp mig och Ian på Milano flygplats kl 12.00. Vi hade lämnat Luleå flygplats vid 06.00 med mellanlandning på Arlanda. Så det gick väldigt smidigt! Vi åkte till en Sushi resturang där man fick beställa in hur mycket mat man vill för ett pris. Vår kypares engelska var inte bäst och menyerna var på Italienska så vi fick användning av Svensk-Italienska lexikon och gissa oss fram och kyparen körde kroppspråk! Mätta blev vi och gott var det!
 
 
Efter lunchen åkte vi de 16 milen mot Gardasjön och Limone sul garda. Vi valde de små vägarna och undvek motorvägarna för att få se något annat, resan tog 2,5 timma. Vid Gardasjön är det trångt och alla kör fort. Vi bor på en camping som heter Camping park Garda. Vi har första parkett med utsikt över sjön! Vi vände vagnen så vi har dragkroken ner mot sjön för att få den fantastiska utsikten mot sjön och Monte Baldo från husvagnssoffan. Att stå med dragkroken innåt hade man förstås inte fått i Sverige men här finns inte de säkerhetstänket. Det blir spännande när vi ska ta oss här i från då vagnen väger en hel del och det är lätt lutning! :) Vi fick upp markisen och sidorna till den så vi får ett förtält. Vi njöt i kvällssolen! :) Underbart att äntligen vara här!
 
 
Piteå - Gardasjön 280 mil
2016-04-20 Piteå - Sundsvall
2016-04-20 - 2016-04-22 Arbete i Sundsvall
2016-04-22 Sundsvall - Enköping
2016-04-23 Enköping- Trelleborg
2016-04-24 Trelleborg - Leipzig
2016-04-25 Leipzig - Limone Gardasjön
Totalt: 280 mil - 40 körtimmar
 
Lämnade ett Piteå där det kommit nysnö under natten!
Högakustenbron bjöd på sol!
I Trelleborgshamn i väntan på att få åka på färjan på morgonen 
 
 
 
 
Påväg genom Alperna bjöds det på nysnö igen!
 
 
Framme i Limone Gardasjön 2016-04-25