Familjen Hall

Hos faster i Hjällsta
Fina kusinerna!
 
2016-06-30
Boende: Hos faster i Hjällsta utanför Enköping
 
Torsdag:
Vi åt frukost med Samantha och Pontus och sedan började Pontus och Ian att hänga.
 
Vi tog promenader med hundarna och jag och John åkte in till Skoklosters husbilar och husvagnar i Bålsta för att kolla på en Pössl som de hade inne. Vi åkte alla till Hamncafeet i Enköping och fikade. Samantha gjorde en god middag.
 
 
Segersgärde
2016-06-28- 2016-06-29
Boende: Hos Meg på Segersgärde utanför Västervik
 
Tisdag och Onsdag:
 
Som alltid när vi besöker Meg och Martin på vackra Segersgärde som ligger i ett naturreservat bjuds det på fint väder. Jag och Meg tog prommendader runt i naturreservatet för att prata i kapp all tid vi missat sedan sist! :)
 
Lata dagar på landet, då barnen leker med varandra och alla djuren och vi vuxna chitt chattar!
 
Vi hade tänkt åka torsdag morgon men tog beslutet att åka sent onsdagkväll när alla skulle sova för att Ian skulle slippa sitta i bilen så länge vaken tid. 21.00 lämnade vi Segersgärde och styrde mot faster och Enköping dit vi anlände strax före 01.00. Perfekt! Ian sov sedan någon timma tillbaka och vi vuxna kunde oxså få en hel natts sömn.
 
 
 
Vi tittar på Plåtisar
2016-06-27
23.2 C
Boende: Hos Meg på Segersgärde utanför Västervik
 
Måndag:
Idag hängde vi på låset till Pukavikshusbilar för att för första gången få titta innitu en plåtis.
Det kryllar av dessa husbilar nere i trånga Europa och gjorde att vi fick upp ögonen för dem och blev nyfikna! De flesta Tyskar kör märket Pössl och därav vi är här i Pukavik då de säljer detta märke i Sverige.
 
John har blivit riktigt intresserad av en plåtis istället för en traditionell husbil.
 
Efter besöket rullade vi vidare till Västervik och Meg och Martin. Vi anlände tidig eftermiddag och de bjöd som vanligt på fint väder och mysig camping miljö på Segersgärde.