Familjen Hall

Trettioförsta dagen i Limone
2016-05-29
19.1 C regn
Boende: Camping park garda
 
Söndag:
I dag är det morsdag! Planen var att gå på en fiske restaurang och äta morsdagsmiddag! Men det regnar så förskräckligt mycket att vi inte blev så sugna på det. Vi tar det en annan dag. Tyskarna har haft ett katolskt lov så det har varit mycket folk och barn på campingen. Idag har alla packat ihop så det är riktigt tomt. Eftersom vi står med dragkroken neråt mot sjön och vår vagn väger bly passade vi på att vända den nu medan det fanns plats för bilen att koppla på. Alla här har mover eller så lätta vagnar att de kan dra runt den. John packade ihop allt och tog ner markisen i regn! Han blev sjöblöt!
När vi skulle snurra och koppla på bilen hjälpte jag till och hant oxså bli sjöblöt!
 
Nu står vi på plats igen med dragkroken mot vägen men då har vi inte utsikt mot sjön från sittgruppen fram. Vi planerar att bli kvar 1-1,5 vecka till. Finns en del saker vi har kvar att göra innan vi är klara. Först hade vi tänkt åka den 12:e men när vi räknat på vad vi vill hinna med på hemvägen behöver vi nog drygt 3 veckor på oss för att slippa stressa! Den 4/7 börjar John om att jobba och vi bör vara hemma.
 
Uppdatering: Det klarnade upp och slutade regna så vi klädde upp oss och gick på morsdagsmiddag på resturang Le Palme. Jag beställde en fisktallrik med sex olika fisksorter. De serverade ingenting till fisken. Men det var gott! Efter middagen gick vi sakta hem genom byn, Det var varmt och skönt! Som en härlig sommarkväll hemma!
 
 
Morsdag idag och pojkarna bjöd ut mig på en fiskrestaurang! Det blev den absolut mysigaste morsdagen hitills!
 
Min fisktallrik!
Ians efterrätt Copa Baby
Vi satte oss i loungen och tog drinkar, vi satt länge och bara myste!
Ian älskar att gå på restaurang och sköter sig alltid exemplariskt!
En vacker och sen kväll i Limone!
 
Ian hade snabba steg hem genom gränderna!