Familjen Hall

170529
Från mitt sovrumsfönster fångade jag den vackra himmeln i Galtström söder om Sundsvall!
 
På söndag eftermiddag lämnade vi ett 31,5 gradigt Vallentuna för att börja åka norrut igen! Målet var Sundsvall där jag ska vara på konferens i veckan.
Vi råkade ta grusvägen ner till Galtström mindre roligt! 😬 Sundsvall mötte oss med kyla och regn!!!
När vi kom ner till Galtström säger Ian här har vi varit förut! Det visade sig att han hade rätt då vi varit här på utflykt med Jimmy och Lena men hur Ian kan minnas det som var två år då är en gåta!? 
Nu har mina killar lämnat av mig i Sundvall och de åker vidare upp till Piteå! 
170527
Skeppsholmen är för oss en helt ny pärla som vi upptäckt! Det var tack vare ett tips i ett husbilsforum vi hamnade här. Det är lite avsides men ändå bara en kort promenad in till stan! (Strandvägen lockade inte) Och vilka vackra omgivningar! Helt galet! John är född och uppvuxen i Stockholm men han är numera turist i sin egen hemstad! 
 
När vi vaknade upp på Skeppsholmen till första riktigt varma sommardagen tog vi en promenad runt Skeppsholmen och Kastellholmen och såg att Djurgårdsfärjan gick härifrån vilket är perfekt om man vill över till Gröna Lund eller Skansen. Från husbilen hörde vi Miss Li spela på Grönan igår kväll! 
Stockholm är en så vacker stad!
Vi njöt av sommarvärmen och gjorde en picknick innan vi på eftermiddagen packade ihop oss för att åka ut till vänner i Vallentuna.
För John som kört dubbldäckade turistbussar, lastbil och taxi i huvudstaden är att ratta en liten plåtis i stan en barnlek! 🚐
Trevlig kväll hemma hos Mari och Fredrik med god mat och dryck i underbara 27 grader! ☀️
 
170526
Idag var vi sugna på att göra stan och njuta av den så vi åkte igenom stan mot Skeppsholmen där vi står fint över natten.
Vi gick in till stan och snabbt var vi inne vid Skeppsbroviken!
Missade körsbärsblomningen i år igen! 😬
Vi besökte en av våra favoriter Vapiano som gör fantastiskt goda och fräscha pizzor! 
Från husbilen har vi full koll på båttrafiken och Fjällgatan på Södermälarstrand.