Familjen Hall

Husvagnssemester 2013, Dag 9 - Lådbilslandet

2013-07-26

Boende: Bredängscamping, Stokholm

Fredag:Ian har pratar om att få köra lådbil ända sedan han fick göra det på Öland. Eftersom han är en duktig kille så tyckte mamma och pappa att han självklart skulle få köra igen! Vilken tur att lådbilslandet även finns i Nykvarn söder om Stockholm.

Vi gick in med inställningen att han skulle få köra sig less och att det kunde vara köer. Kö var inte ett problem och sonen körde och körde. Effektiv tid körde han två timmar!!!!! (Det blev 12 turer för 400kr)Att han är grymt duktig på att köra har vi skrytit om förr men fakta är att han även i Nykvarn var kung! 

Han krockade inte en enda gång och det var som mest 28 bilar ute på banan och alla körde in i varandra! Ian tittade, lättade på gasen och kollade vart han kunde köra och på så sätt undvek han många påkörningar. Roligt var en gång när han saktade in o lätt alla köra in i varandra och så smet han fint emellan!;)
De flesta barn släpper aldrig gasen när de väl tryckt ner den.

En annan rolig sak var att en kille låg bakom Ian och körde in i honom hela tiden då släppte Ian förbi honom och sedan prejade han in honom i staketet! Haha tror han sett Cars för mycket!