Familjen Hall

New York Dag 1-2

2013-10-14

 
 
När vi anlände hotellet var kl 22.00 lokaltid och tog en tur till Time Square och åt en matbit innan vi gick i säng. Så det blev en lång dag med tanke att vi inte sovit och åt kl 05.15 svensk tid och kom i säng typ 06.00.

Första dagen
Vaknade lokaltid kl 06.00 och gick tog frukosten på hotellet. Sedan blev det en promenad till Central Park och vek upp mot Time Square för lite shopping.

Efter ett otal butiker så fick vi vika tillbaka till hotellet för att dumpa alla påsar och testade en lunch på hotellets bar.

Efter lunchen tog vi oss till Apple Store och kollade läget innan vi var tvungna att göra oss redo för vår första NHL match.

Det tog oss cirka en och en halv timme för oss att ta oss ut till NY Islanders hemma arena så vi kom precis i tid. Islanders vann med 3-2 mot Edmonton Oliers.

Väl hemma på hotellet så somnade vi ögonblickligen.

Dag 2

Vi tog oss till Grand Central som ligger runt hörnet och sedan gick vi i cirka en timme ner mot WTC innan vi hittade ett café för frukost.

Efter frukosten var det dags att gå ytterligare en timme innan vi nådde Ground Zero och färjan till Staton Island.

När vi var klar med båtturen då var vi så trötta att vi tog en Taxi tillbaka till Time Sqaure där vi åt lunch och delade upp oss. Samantha gick hem med kassarna vi samlat på oss vid lunchen och jag drog till en sko affär nära Central Park där jag hittat en par skor åt Wify.

På vägen tillbaka till hotellet passerade jag en skridskobana vid Rockafeller Plaza.

Efter vi vilat en stund på hotellet drog vi ut för shopping igen, ovanligt 

Avslutade dagen med middag på TGI fridays och var så mätta att vi ”rullade” tillbaka till hotellet.