Familjen Hall

Fussen - Stadsvandring
2016-06-03
20 C sol fram till 14.30 sedan regn
Boende: Hopfensee camping
 
Fredag:
Vi åkte ner till Fussen stad och vandrade i deras gamla stad med ringmurar och slott. Husen är gamla och tidstypiska i Bayernstil. Många ölstugor och väldigt liten och mysig stad! Vi satte oss ner och tog oss en fika och bara njöt av atmosfären. 
 
Vi gick in en skobutik och köpte hiking kängor och stavar till mig. Efter det drog vi till en outlet vi fått tips om kanske skulle ha campinggrejer. Vi behövde tabletter och toapapper till kassetttoan. Det hittade vi inte men ett par fina hikingskor till Ian och ett par till stavar. ( Mina skor fanns för 200 kr billigare men jag hade fått bra proffshjälp att hitta rätt sko för min problemfötter så jag var nöjd ändå) John köpte en hoodis. När vi kom tillbaka till campingen gick vi till deras restaurang och åt middag. Vi drack ett lokalt vin som var gott! Ian hade med sig ritpapper och pennor för han är i full gång med att rita slott nu!!! :) Allt ska med i leken! Det är vinprovning, slottsvandring och även vägavgifterna finns med i hans lek! Efter det gick vi till campingens lekhus. Där vi spelade fotboll, basket, åkte rutschkanor och lekte kurragömma.
 
Dessa målningar och strukaturer är målade på fasaden!
 
 
 
 
Vi var en fikasugen familj och hittade ett fik som hade massa godheter!
Kollar tempen i sjön!
Vi var ute och tog en kvällspromenad runt campingen då Ian helt plötsligt försvinner! Han som aldrig lämnar oss en meter. Efter ett tag blir vi lite oroliga då campingen är helt nya och vi tänkte att han hittar inte tillbaka till vagnen. När vi går och letar honom så hör vi något.... Där kommer Ian gåendes med stavarna vi köpte idag! Sötnosen! Då har han hämtat dem i husvagnen och gick för att ta en promenad :)
 
Vi åt middag på restaurangen på campingen och Ian ritade slott och slottsvandringar!
Avslutade kvällen i lekhallen där vi lekte kurragömma! Här hittade vi John! :)