Familjen Hall

Lite små fix
Nu har vi varit på en provtur med plåtisen i 7 nätter och vi hann inte fixa med allt innan den och så märkte vi någon sak som inte fungerade som vi måste fixa till!
Hyllkanten i toalettskåpet var för eländiga! När man kört och öppnade skåpet rammlade allt ut! Så John fixade med högre kanter!
Idag ordnade vi med genomskinliga backar för att få bättre ordning bak i packutrymmet. Det är allt ifrån vandringsgrejer, vattenslang, elsladd, gasol, förtältet och grillen. Vissa saker gillar jag att hamstra då jag inte vill stå utan eller leta efter, vi använder oss även av engångstallrikar och plastglas som vi vill ha med oss tillräckligt av. (Svårt att hitta och dyrt i Italien) Vi blev mycket nöjda över att det blev bra ordning där bak och lätt överskådligt! 
Vi prövade även vårt nya Thule cykelställ som man sätter på dragkroken. Vi valde detta cykelställ istället för ett cykelställ på bakdörrarna då vi tyckte detta verkade smidigare.
När cykelstället är på kan man tippa det framåt för att öppna bakluckan, men på plåtisen går inte dörrarna att öppna helt men tillräckligt ifall man behöver få ut tex grillen. 
När man använt det klart och ska fövara det fäller man ihop det så tar det inte sån plats.