Familjen Hall

Bilder invändigt i Plåtisen!
Jag har jobbat med kameran idag 😜
 
Man vänjer sig fort med storleken!
Vi har ju aldrig haft en "vanlig" husbil så vi vet inte hur mycket större dem känns och det var nog lika bra! 🤣
 
Adria Twin har satsat mycket på de små detaljerna som mysbelysning, läslampor, golvvärme, USB kontakter på flera ställen i bodelen för laddning av telefoner, ledramp utanför dörren, elektriskdörröppnare, elektriskt fotsteg och två garderober varav en för att hänga kläder i vilket är mycket värt! Det är de små detaljerna som räknas och det känns riktigt ombonat! 
 
En fiffig detalj är att du bara knackar lätt med fingret på ledebelysningen då du tänder och släcker dem.
 Det finns hela 18 skåp inne i bodelen varav två är garderober där det är hängmöjligheter i en. Så den rymde mycket mer än vad jag trodde den skulle rymma! 
Vi valde den stora kylen och det känns lyxigt då vi är van med en mindre i husvagnen. 
Vi valde den stora heiki takluckan bak för att kunna få in ordentligt med luft i sovdelen. Det blev ett fint ljusinsläpp! 
Toaletten är liten men i och med att mittgången används som en del av toan är det inga problem att stå där inne och fixa sig i ordning. 
När man drar igen detta blir det en dusch! Har ej provat än 🤣
 
Det härligaste med plåtisar är ju den stora sidodörren och bakdörrarna så du verkligen kan öppna upp! (kan tänka mig att det är ett minus på vintern! ) Vi har elektrisk dörröppnare och det är verkligen smidigt! 
 
 
Bagageutrymmet får vi se vad vi hittar på för smart förvaring i. Troligtvis något slags backsystem.
Som ni ser har vi satt takbox på våran bil och det för att kunna få med oss ordentliga utemöbler, förtält och skidor på vintern. 
#1 - Erik%20Sj%F6stedt

Snygg! Kul att se invändigt också. Bra med många USB-uttag, det är det klart dåligt med i många husbilar.