Familjen Hall

Belgien Open Discgolf

2013-08-29-2013-09-1

Boende: Hotell i Waterloo

Paniken när jag precis checkat in mitt bagage på Arlanda med PASSET i väskan. Det skulle ta några timmar innan jag fick svaret om jag skulle kunna komma in i Belgien med bara mitt körkort…. Men det gick bra och i ankomsthallen i Bryssel stod Jean-Louis och väntade på oss.

Jean-Louis och hans familj var väldigt vänliga och såg till att hela helgen gick smidigt med shuttle service så vi behövde inte ta en taxi under hela helgen.

Vi var tre personer från Piteå som åkte ner och tävlade tillsammans varav en var vegan så att hitta mat till lunch och middag var en aning utmanade när personalen på restauranger pratade franska och vi försökte förklara att Henrik inte åt några mejeriprodukter.

Fredagen så blev vi hämtade kl 08.45 för att ut och testa banan som visade sig vara en vacker parkbana inklämde i bostadsområden. Genom parken gick det en å som bara tre år tidigare var till för hushållens avlopp och gissa att den stank satt kvar än när man gick i närheten.

Vid lunchtid mötte vi den 4:e svensken som skulle deltaga under helgens tävling, så vi fyra började äta lunch på en Kinakrog där två unga tjejer hjälpte oss med översättningen av menyn och beställa. Jag och Krister som skulle efter lunchen tävla ihop i pargolf delade på en halv flaska rött vilken gjorde susen då vi tog en andra plats på pargolftävlingen och vann 45 Euro.

Man blev förvånad hur dåliga Brysselinnevånarna var på engelska men vi klarade oss hyfsat och Krister kunde läsa lite på de franska menyerna med sin skolfranska.

Det var ljumma augustikvällar att njuta av och fint väder på dagarna när vi tävlade, så helgen var lyckad och blev inte så dyr.

Om man besöker banan eller tävlingen så skall man kanske hinna med lite turist grejer med tanke på att vårt hotell låg i Waterloo och det finns tydligen lite att se runt det.

Tre hotellnätter för 713 SEK och gratis skjuts till och från banan och flygplats gör att denna tävling inte blev så dyr.

 
 
Husvagnssemester 2013 - Rutt

2013-08-01

Boende: Hemmåt

Torsdag: Detta var vår rutt denna gång! 14 dagar och 250 mil.

Efter sammanlagt 5 veckor i husvagn avslutade vi denna camping sommar!
Första turen var vi iväg 3 veckor och andra turen blev det 2 veckor. Sammanlagt blev det 600 mil. Norrlandskusten x 4 gånger blir många mil!!!

Sommaren 2013 första rutt.

Vädret kan vi absolut inte klaga på! Vi har haft sol mest hela tiden! Ingen dag har det regnat en hel dag så vi blivit helt instängda. Sammanlagt har det regnat två dagar!!!

Här kommer vårt fina väder i bilder! Tyvärr kom jag inte ihåg att ta en varje dag vilket var synd då det står datum och allt och är därför kul att ha kvar.