Familjen Hall

Tropical Island Dag ett
 

2016-06-17

Boende: Camping Tropical Island

Fredag:

Idag ska vi ta oss till Tropical Island som ligger 3 mil söder om Berlin. Vi har en ganska lagom sträcka att köra idag. 

När vi kom fram så checkade vi in på deras camping och plockade ihop våra badkläder och tog gratis bussen som tog oss den korta biten från campingen till Tropical Island. Eftersom vi stod på deras camping fick vi gå in gratis! OCH det blir mitt bästa tips! Genom att bo på deras camping sparade vi 3320 kr!!! 

Det kostar 500 kr/ dygn på campingen, vi bodde där två dygn vilket blir 1000 kr. Men det kostar 480 kr per person och dag att gå in på badet och vi fick gå in både ankomst dag och avresedag dvs. fredag, lördag och söndag! Så det var en ren vinst och de husbilar/husvagnar som står "gratis" på badets parkering går miste om detta erbjudande.

Efter 5 timmar bad denna dag var vi ganska slut, men vilket ställe!

Tropical Island är en gammal flyghangar för sepelinare! Inne i flyghangaren rymms frihetsgudinnan på höjden och Eifeltornet liggandes! Inne i badet kan du hyra tält eller bungalows att bo i, eller så hyr man stuga eller trätält på deras camping. Inne på Tropical Island finns det en regnskog med djur, lekland, resturanger, spa osv. bara välja efter tycker och smak!

Jag kan verkligen rekommendera att man packar ihop familjen och åker till Tropical Island! Enklast är att ta flyget till Berlin och sedan tåget till Tropical Island, på tågstationen tar man gratisbussen som tar en till boendet och badet. Vi verkligen trivdes hela familjen och hade så roliga dagar! :)

 Väntar på gratisbussen som går mellan campingen och badet!
Fotbolls EM och mat innan vi orkar börja bada :)