Familjen Hall

Trettionde dagen i Limone - Vandring i Alperna
2016-05-28
26.6 C sol
Badtemp i Gardasjön 17 C
Badtemp i poolen 25.6 C
 
Lördag:
Jag klev upp kl.08.00 för att ta en morgon promenad. Jag tog naturstigen för att se vad ryggen orkar. Naturstigen tar en timma och första 25 minuterna är det endast uppför! För John tar samma runda 43 minuter!!! Han har galet bra kondis. När jag kom hem från promenaden tog jag ett svalkande dopp i sjön!
 
När jag kom hem gick John iväg och tog en led som tog tre timmar. Två timmar upp och 1 timma ner.
Jag hoppas min rygg snabbt ska bli bra så jag kan topp bestiga berget. Jag och Ian slappade vid vagnen till kl.13.00 då vi gick till poolen. Där har Ian badat och badat. Jag har oxså badat ett par gånger för att svalka mig och ett par gånger för att leka med Ian. John anslöt till oss när han kom hem. Vi satt vid poolen ända till 18.30 då solen går bakom bergen och inte längre når Limone. Vid poolen var det barn som pratade svenska. De hade svensk pappa men bodde i Innsbruck i Österrike. Jag njöt av två glas prosecco vid poolen. Vi avslutade kvällen med sällskapsspel.
 
Naturstigen är vacker och lämplig morgonrunda, man får upp flåset rejält!
 
 
Denna heta dag har vi sökt oss till skuggan!
 
John på toppen av led 112
På toppen är man på flaken i en skogsdunge
 
Rullgrus, ett stup och inget räcke och flera meter rakt ner!
 
Kan man ha det bättre?! Badande son och en värmande kvällssol och det är maj! Jag får nypa mig i armen för att förstå att det är sant!